Ik wil mijn iPhone verkopen

iPhone verkopen

Ik wil mijn iPhone verkopen

Je hebt nog een oud exemplaar iPhone in de rommellade liggen en je doet er niets mee. Dat is doodzonde! Je hoeft dit toestel uiteraard niet stof te laten happen. Je kunt namelijk je iPhone verkopen en daar serieus geld mee verdienen. Dat is goed voor jouw portemonnee en voor het milieu.

Steeds meer mensen maken de keuze om hun oude iPhone te verkopen. Goed voor het milieu? Zeker! Recyclen is niet altijd milieubewust, maar wanneer je iPhone verkoopt kan een ander deze gebruiken en dat is dan zeker duurzaam! Wil jij je iPhone verkopen? Lees dan vooral verder:

Hoe ga ik mijn iPhone verkopen?

Wanneer jij je oude toestel, of dit nu een iPhone of Samsung is, in de kast laat liggen is dat zonde. Je kunt er namelijk serieus geld mee verdienen. Hoe het werkt? Je regelt het gemakkelijk online. Je zoekt een inkoper zoals verkoop mijn telefoon en bekijkt of jouw type in het lijstje staat. Is dit zo, dan volg je de bijbehorende stappen en lever je jouw gegevens aan. Daarna krijg je een mail met een label zodat jij het toestel gratis op kunt sturen.

Wanneer je iPhone daar is aangekomen zal een expert het toestel controleren. De informatie die jij doorgeeft wordt ook gecontroleerd en als alles klopt heb jij het geld binnen 24 uur op je bankrekening staan. Is er toch iets wat niet helemaal klopt? Dan nemen ze uiteraard zo snel mogelijk contact met je op. Je iPhone verkopen is dus een prima idee!

Voordelen van je telefoon verkopen

Het grootste voordeel is natuurlijk dat wanneer jij je iPhone verkopen gaat, jij er geld voor krijgt. Maar daarnaast is het ook duurzamer want de telefoon hoeft niet gerecycled te worden. Op het moment dat jouw telefoon is binnengekomen en alles is gecontroleerd, zal de telefoon weer helemaal gebruiksklaar worden gemaakt zodat een ander er nog een hele tijd van genieten kan. Dit noemen we een refurbished telefoon. De telefoon kan nog lang door een ander gebruikt worden. Je draagt je steentje bij aan een beter milieu, verdient er geld mee en maakt er een ander blij mee die een sim only af kan sluiten. Wat wil je nog meer?

 

 

 

Deel dit artikel